Zorgtalenten

Schoolhulp

Onderwijstalenten van Studentvoordocent

Onze onderwijstalenten zijn hoogopgeleide studenten of recentelijk afgestudeerden met interesse in het onderwijs. Deze talenten worden uitvoerig gescreend en getraind voordat ze op een school aan de slag gaan. Wij streven ernaar dat onze onderwijstalenten in het onderwijs actief blijven om samen het docententekort te bestrijden.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde zorgtalenten

Overal razendsnel een zorgtalent

Dit doen wij

Studentvoordocent streeft ernaar om samen met scholen alle leerlingen in Nederland van de beste kwaliteit onderwijs te voorzien. In co-creatie verzorgt Studentvoordocent samen met scholen, lerarenopleidingen en erkende HR-professionals een ontwikkeltraject voor het onderwijstalent van de toekomst. Dit traject bestaat uit het voorlichten, trainen en professionaliseren van gescreende en hoogopgeleide studenten of recent afgestudeerden. Op deze manier wordt uw school verzekerd van kwalitatieve duurzame instroom, waarbij Studentvoordocent structureel werkt aan het boeien en binden van nieuwe onderwijstalenten.

Onderwijstalenten

Onze Beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Onze onderwijstalenten zijn flexibel in te zetten.

Wij denken graag mee in maatwerkoplossingen voor elke onderwijsinstelling. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
huiswerkbegeleiding door Onderwijstalent Robin
Robin, Onderwijstalent
Student Wiskunde, RU
"Ik werk als 'vliegende keeper' op het Dominicus College. Ik heb op meerdere manieren contact met leerlingen van verschillende leeftijden. De leerlingen zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat ik kom doen maar hebben al gauw respect voor me. Er hangt een fijne sfeer in de school en de docenten zijn me erg dankbaar voor mijn inzet."

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school te bespreken.