Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang is misschien wel de leukste, onbekende bijbaan. Want wist jij dat je ook kan werken in de kinderopvang zonder diploma? Met het huidige tekort aan personeel zijn eisen versoepeld, waardoor ook jij grote kans maakt om aan de slag te gaan op een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang. Dus als jij gemaakt bent voor het werken met kinderen, dan is dit jouw kans! Doe relevante werkervaring op en werk wanneer jij dat wilt. Klinkt goed toch? Lees snel verder voor meer informatie.

Met kinderen kleien tijdens werken in de kinderopvang

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde zorgtalenten

Overal razendsnel een zorgtalent

Werken in de kinderopvang

Voor welke kinderopvang vacatures zonder diploma kom ik in aanmerking?

Veel studenten en starters weten niet dat zij al voldoen aan de eisen om te werken in de kinderopvang zonder diploma. Afhankelijk van de studie die je volgt, kun je als hbo’er al in je derde studiejaar aan de slag op de buitenschoolse opvang. Dus volg jij een opleiding in de richting Onderwijs en opvoeding of Gedrag en maatschappij? Of heb jij je propedeuse afgerond als universitair student Pedagogische wetenschappen of Psychologie? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in.

Mag ik ook werken op de peuterspeelzaal?

Het is ook mogelijk als starter of student werkzaam te zijn op de peuterspeelzaal. Als jij graag met kinderen werkt en peuters jouw doelgroep zijn, dan is dit echt iets voor jou! Misschien denk je dat werken in de kinderopvang alleen betekent dat je terechtkan op een KDV of BSO. Tegenwoordig vallen peuterspeelzalen ook onder de kinderopvang. En dus mag jij als afgestudeerde mbo-student, derdejaars hbo-student en tweedejaars universitair student ook werken op een peuterspeelzaal, als je aan de voorwaarden voldoet*.

*Weten of jij met jouw opleiding ook mag werken in de kinderopvang? Neem vrijblijvend contact op!

Werken in de kinderopvang
Werken in de kinderopvang met krijt

Waarom zou ik werken in de kinderopvang?

Waarom dit jouw ideale (bij)baan is? Heel simpel, omdat je met werken bij een kinderopvang én heel flexibel kunt werken én je relevante ervaring opdoet. Doe je het goed? Dan is de kans groot dat ze je in de toekomst graag zien terugkeren, want er zijn nog veel extra handen nodig in de kinderopvang. Oh ja, en je verdient ook nog een mooi uurtarief! What’s not to love?

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar een flexibele (bij)baan? Wacht dan niet langer!

Grijp je kans en neem contact met ons op om te werken in de kinderopvang. Graag eerst wat meer informatie? Bel ons gerust.

Neem gerust contact met ons op!

Wij kijken direct of jij gekwalificeerd bent voor een leuke (bij)baan in de kinderopvang.