Werken bij Talentvoorzorg

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als medewerker bij Talentvoorzorg word je ook wel gezien als hét zorgtalent van de toekomst. Onze zorgtalenten kunnen diverse rollen innemen. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag als pedagogisch medewerker binnen het kinderdagverblijf waarbij je ondersteuning biedt aan je collega’s. Ook kan je aan de slag bij de buitenschoolse opvang. Hier begeleid je kinderen en organiseer je activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkeling. Kortom, een leuke (bij)baan waar je ook nog eens relevante werkervaring opdoet.

pexels-photo-1438072

De voordelen

Goed betaald

Een mooi uurtarief, met reiskostenvergoeding én wekelijkse uitbetaling.

Flexibel

Werk wanneer jij wilt en beschikbaar bent. Dus goed te combineren met een studie.

Relevante werkervaring

Voor op je CV én wellicht voor een toekomst in de zorg.

pexels-photo-1181615

Werken bij Talentvoorzorg

Een (bij)baan bij Talentvoorzorg geeft jou de kans om een kijkje te nemen in verschillende zorgtakken of om je te oriënteren op een mogelijke toekomst in de zorgbranche. Ook tijdens je studie kan je al relevante werkervaring opdoen door bijvoorbeeld te werken binnen een kinderdagverblijf. Je geeft bij Talentvoorzorg zélf aan wanneer je beschikbaar bent, zo is het perfect te combineren met je studie!

Wil jij impact maken in de zorgbranche?

Meld je dan aan via onderstaande knop! Zodra wij een geschikte opdracht in jouw regio hebben, neemt één van onze regiomanagers contact met je op.

Flexibel oriënteren in de zorg

We laten je uiteraard niet zonder enige voorbereiding op pad gaan. Wanneer je gaat werken bij Talentvoorzorg word je gekoppeld aan een van onze regiomanagers, die je begeleidt tijdens het onboardingstraject van jouw nieuwe (bij)baan. Super fijn, want wanneer jij ergens tegen aan loopt staat de regiomanager klaar om je te begeleiden. Enthousiast geworden?

Talentvoorzorg

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. We zijn bereikbaar via: