Vacature pedagogisch medewerker

Zoek jij een openstaande vacature pedagogisch medewerker in bijvoorbeeld de kinderopvang? Dan ben je op de juiste plek, want wij zoeken enthousiaste toppers die aan de slag willen in de zorg! Talentvoorzorg zoekt talenten met een passie voor de zorg voor onze diverse pedagogische vacatures. Werk wanneer jij wilt én doe relevante werkervaring op! Zie jij jezelf voor de groep staan op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Of ben jij een rots in de branding voor het gespannen kind dat voor een onderzoek in het ziekenhuis is? Lees dan snel verder of schrijf je meteen in.

Pedagogische medewerker met kinderen

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde zorgtalenten

Overal razendsnel een zorgtalent

Pedagogisch medewerker vacature

Wat doe je voor werk als pedagogisch medewerker?

Werken als pedagoog is erg divers. Het belangrijkste is dat je jonge kinderen op een goede manier begeleidt: je organiseert activiteiten waarmee je hun ontwikkeling stimuleert, je verzorgt hen waar nodig en/of regelt een veilige omgeving. Zo komen kinderen dankzij jou tot bloei. Jij bent de begeleider die zij de rest van hun leven zullen onthouden! Klinkt jou dit goed in de oren en zoek jij een vacature pedagogisch medewerker? Meld je dan aan en wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Welke banen als pedagogisch medewerker zijn er?

Vaak vind je een vacature pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Maar er zijn ook andere plekken waar je terechtkunt, zoals het ziekenhuis. Jonge kinderen die voor het eerst een operatie ondergaan of deelnemen aan een onderzoek kunnen dat heel spannend vinden. Jij bent er om hen op hun gemak te stellen. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken als pedagogisch medewerker
Pedagogische vacatures

Wat bieden wij jou?

Vul jij een mbo, hbo of wo vacature pedagogisch medewerker van Talentvoorzorg in? Dan word je onderdeel van onze community van zorgtalenten. Wij bieden je een mooi uurtarief, reiskostenvergoeding én wekelijkse uitbetaling. Bij ons werk je wanneer jij beschikbaar bent en wilt werken! Ook kies je zelf bij welke opdrachtgever jij graag aan de slag gaat. Zo is het mogelijk om diverse branches te ontdekken. Je wordt getraind door erkende professionals en doet met deze leuke (bij)baan relevante werkervaring op. Vervul jij onze pedagogisch medewerker vacature?

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op en wij kijken graag met je naar de mogelijkheden binnen de vacature pedagogisch medewerker.

Neem contact met ons op

Wil je graag wat meer informatie over de pedagogische medewerker vacature in bijvoorbeeld de kinderopvang? Vind werk als pedagogisch medewerker, wij hebben diverse pedagogisch  medewerker banen en vertellen je graag meer!