Over Talentvoorzorg

Hi! Wil je meer over ons weten?

Dit is Talentvoorzorg

Talentvoorzorg is in 2021 opgericht door Ludo Jacobs en Tim Bult om een relevante bijdrage te leveren aan de zorgbranche in Nederland. Samen met ons team doen wij dit door getrainde studenten en recent afgestudeerden – ook wel zorgtalenten genoemd – in te zetten binnen diverse instellingen. Op deze manier worden zorglocaties ondersteund, personeelsleden ontzorgd en krijgen zorgbehoevenden de aandacht die zij verdienen.

Onze zorgtalenten worden getraind en begeleid tijdens ons onboardingstraject. Aan de hand van dit traject zorgen we voor een kwalitatieve en duurzame instroom van nieuwe zorgtalenten in de zorgbranche. Door hen kennis te laten maken met verschillende werkvelden, enthousiasmeren wij hen op een unieke wijze voor een toekomst in de zorgbranche.

 

Onze missie

Op een eerlijke en flexibele wijze de zorg ondersteunen door middel van de inzet van enthousiaste zorgtalenten.

 

Ons team

Vanuit een modern kantoor in het centrum van Nijmegen werken wij dagelijks hard om zorgtalenten te koppelen aan diverse organisaties binnen de zorgbranche. Zij ondersteunen de organisaties waar nodig, zodat medewerkers en teamleiders worden ontzorgd. Ons team doet dit iedere dag weer met veel enthousiasme!

Teamfoto Talentvoorzorg

Meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om kennis te maken en de mogelijkheden voor uw school te bespreken.