Kinderopvang vacatures

Ben jij op zoek naar kinderopvang vacatures? Klik dan niet verder, want wij koppelen jou aan een top bijbaan of fulltime baan op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang! Talentvoorzorg zoekt enthousiaste zorgtalenten die staan te springen om een baan in de kinderopvang. Heb jij een mbo-opleiding* afgerond? Of ben jij door naar het derde jaar van je hbo-studie*? Wie weet word jij wel ons nieuwste zorgtalent! Lees verder of schrijf je meteen in.

*Mbo-opleidingen in de studierichting Zorg & Welzijn. Hbo-opleidingen in de studierichtingen Onderwijs & Opvoeding en Gedrag & Maatschappij.

Vacatures kinderopvang als pedagoog

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde zorgtalenten

Overal razendsnel een zorgtalent

helpen met verven: pedagoog

Wat ga je doen?

Kinderopvang werk is erg divers. De belangrijkste taak van een pedagogisch medewerker is dat jij ervoor zorgt dat kinderen een veilige en plezierige omgeving hebben waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat betekent onder andere het organiseren van activiteiten, maar ook de nodige huishoudelijke werkzaamheden en overleg met ouders en collega’s. Zo komen kinderen met veel plezier naar de kinderopvang!

Zijn er ook kinderopvang vacatures voor een babygroep?

Er zijn veel extra handen nodig om de vacatures in de kinderopvang op te vullen. Afhankelijk van de behoefte van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen van dat moment, is het dus goed mogelijk dat er een vacature kinderopvang babygroep is. Heb jij de juiste papieren en voldoe je aan alle eisen? Dan kom je in aanmerking. Heb jij hier interesse in?

Kinderopvang baan
Kinderopvang begeleiden

Wat bieden wij jou?

Word jij onderdeel van de community van zorgtoppers van Talentvoorzorg? Bij ons verdien je een mooi uurtarief, krijg je een reiskostenvergoeding én word je wekelijks uitbetaald. Ook werk je wanneer jij kunt en wilt werken! Daarnaast doe je relevante werkervaring op. Voordat je aan de slag gaat, word je tijdens een onboardingstraject getraind en voorbereid op je werkzaamheden. Heb je ergens vragen over? Dan kun je altijd terecht bij onze regiomanagers!

Wat voor vacatures hebben jullie openstaan?

We zoeken continu naar nieuwe kanjers die de zorg willen ontdekken. Onze vacatures zijn divers: fulltime of parttime, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang en op locaties door heel het land. Vul het inschrijfformulier in en we nemen contact met je op. Kun je niet wachten? Dan mag je ons ook mailen, bellen of appen!

Werken met kinderen

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Ben jij op zoek naar kinderopvang vacatures? Dit is je kans!

Wij zoeken enthousiaste zorgtoppers voor flexibele (bij)banen op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Wil je meer weten? Neem meteen contact op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij checken meteen of je in aanmerking komt voor een superleuke zorgvacature.