Hoe werkt Talentvoorzorg?

Talentvoorzorg biedt de ondersteuning waar uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang behoefte aan heeft. Hoe? Door kinderopvangorganisaties te koppelen aan starters met een interesse in het werken met kinderen. Zo laten wij talentvolle kandidaten kennismaken met de kinderopvang, met hopelijk een verdere carrière tot gevolg. Wij noemen hen daarom zorgtalenten. Onze zorgtalenten zijn als pedagogisch medewerker in te zetten voor allerlei taken. Heeft u een specifieke behoefte? In overleg komen wij graag tot een geschikte dienstverlening. Meer weten? Wij geven u graag antwoord op de vraag: hoe werkt Talentvoorzorg?

Hoe werkt Talentvoorzorg voor de kinderopvang?

Een passend zorgtalent voor uw kinderopvang

Stap 1: Kennismaking

Heeft u interesse in een samenwerking? Of twijfelt u nog een beetje? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via de mail, ons algemene telefoonnummer of via WhatsApp. Onze accountmanager zal in een gesprek met u de mogelijkheden doornemen.

Bij Talentvoorzorg beschikken we over een landelijke pool aan kandidaten, waaruit wij kunnen selecteren en werven voor de klus of vacature die u open heeft staan.

Onze zorgtalenten zijn flexibel inzetbaar en u kunt maandelijks besluiten om te stoppen. Heeft u met spoed een of meerdere pedagogische medewerkers nodig? Ook dat is mogelijk. Wij gaan direct voor u aan de slag om dé geschikte kandidaat te selecteren, te werven en te plaatsen.

Talentvoorzorg kennismaking
Talentvoorzorg selectie

Stap 2: Werving, selectie en plaatsing

Bij ons zusterbedrijf Talentvoordocent hebben wij ruime ervaring opgedaan in het werven onder enthousiaste studenten en starters op de arbeidsmarkt voor het onderwijs. Wij weten dus waar wij moeten zoeken naar geschikte kandidaten. In het wervings- en selectieproces zoeken wij naar enthousiaste talenten met een pedagogische achtergrond, wiens studie hen kwalificeert voor de kinderopvang. Onze regiomanagers hebben persoonlijk contact met onze pool van zorgtoppers en houden zo een vinger aan de pols. Zo spelen wij direct in op veranderende omstandigheden.

Stap 3: Voorbereiden van zorgtalenten

Wij koesteren ons goede, persoonlijke contact met zowel het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang als met het zorgtalent. Daarom laten wij nieuwe zorgtalenten deelnemen aan een zorgvuldig onboardingstraject. Hierin krijgen zij een training, waarin zij worden gecoacht in pedagogische vaardigheden die belangrijk zijn in hun werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij ook voor een persoonlijke kennismaking tussen u en het zorgtalent. Zo weet u wie voor de groep komt te staan.

Zorgtalenten voor in de zorg
Talentvoorzorg ondersteuning in de zorg

Stap 4: Tijd om te beginnen!

Nu wij op basis van uw specifieke wensen een of meerdere zorgtalenten hebben geworven, geselecteerd en geplaatst, is het tijd voor het echte werk! Het zorgtalent gaat aan de slag als pedagogisch medewerker bij u op de kinderopvang en ondersteunt uw medewerkers bij een scala aan werkzaamheden. Een goede evaluatie is de sleutel tot een succesvolle samenwerking en dus spreken we geregeld met u af. In overleg kijken we wat goed gaat en wat beter kan. Zo komen we tot de beste dienstverlening voor uw kinderopvang! Hopelijk hebben wij u antwoord kunnen geven op de vraag: hoe werkt talentvoorzorg?

Hoe kunnen onze zorgtalenten worden ingezet?

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Bent u op zoek naar extra handen voor uw kinderopvangorganisatie?

Wij hebben ook in uw regio een groot aantal zorgtalenten klaarstaan om bij te springen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij maken graag tijd vrij om met u de mogelijkheden voor uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang te bespreken.