Hoe gaat werken bij Talentvoorzorg?

Talentvoorzorg biedt enthousiaste studenten en starters op de arbeidsmarkt de kans om de zorg te ontdekken. Dat doen wij door zorginstellingen – zoals kinderopvangorganisaties – te koppelen aan nieuwsgierige talenten zoals jij. Zo faciliteren wij extra handen in de zorg en doe jij relevante werkervaring op in een goedbetaalde en flexibele (bij)baan! Een echte win-winsituatie dus! Jij en je medestarters zijn hoogopgeleide en getrainde toppers die wij verder willen helpen in hun ontwikkeling. Daarom noemen wij jullie zorgtalenten. Meer weten over hoe wij te werk gaan? Wij geven jou graag antwoord op de vraag: hoe gaat werken bij Talentvoorzorg?

Hoe werkt Talentvoorzorg?

Een (bij)baan in de zorg

Stap 1: Jij meldt je aan

Je hebt ons online gevonden of een van onze regiomanagers heeft je benaderd voor een leuke zorg(bij)baan. Je bent enthousiast geworden en vult het online inschrijfformulier in. We nemen contact met je op en bespreken wat jouw wensen zijn. Samen met de regiomanager kijk je naar de beschikbare opdrachten. Hierna bepaal je wat je wil doen. Superleuk dat je onze community van zorgtoppers komt versterken!

Iets tijdelijks of langdurig, fulltime of parttime, op locaties door heel het land; het kan allemaal! Wij beloven jou een flexibele (bij)baan in de zorg waarmee je waardevolle ervaring opdoet!

Hoe werkt Talentvoorzorg? - Stap 1: Jij meldt je aan
Hoe werkt Talentvoorzorg? - Stap 2: We bespreken de inhoud

Stap 2: We bespreken de klus

Wij vinden het belangrijk dat zowel jij als de opdrachtgever tevreden zijn (en blijven) over jouw werkzaamheden. Daarom start je met een onboardingstraject, bestaande uit onder meer een kennismaking op locatie en een training. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan op je eerste dag. Dat is wel zo fijn! Niet alleen bij het aanmelden, maar ook daarna kun je altijd terecht bij onze regiomanagers voor vragen. Zij willen graag jouw ervaringen horen, zodat zij daar direct op kunnen inspelen mocht dat nodig zijn.

Stap 3: De administratie wordt op orde gemaakt

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk bij Talentvoorzorg. We hebben dus goed gekeken naar jouw skills en de eisen van de functie of opdracht. Voor de administratie hebben we jouw kwalificaties (zoals een diploma of overgangsbewijs, inclusief minimum aantal studiepunten) nodig, om alles op orde te brengen. Onze medewerkers regelen alles rondom jouw contract en zorgen ervoor dat jij een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunt aanvragen. Deze VOG vergoeden wij! Ook regelen wij jouw inschrijving in het personenregister.

Hoe werkt Talentvoorzorg? - Stap 3: De administratie wordt op orde gemaakt
Stap 4: Na de kennismaking ben je er klaar voor!

Stap 4: Na de kennismaking ben je er klaar voor!

Nu alle administratie is gedaan en de inhoudelijke voorbereiding achter de rug is, is het tijd om kennis te maken met de opdrachtgever. Er wordt een kennismakingsgesprek ingepland, waar je je collega’s van het kinderdagverblijf (of een andere zorginstelling, zoals een buitenschoolse opvang) voor het eerst ontmoet. Nu ben je er echt helemaal klaar voor en kun je aan de slag! Je kunt voor eventuele vragen altijd terecht bij jouw regiomanager. Samen zorgen wij ervoor dat jij met veel plezier in de zorg komt te werken. Hopelijk heb je nu antwoord op de vraag: hoe gaat werken bij Talentvoorzorg!

Als zorgtalent kun je bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Zoek jij een leuke en flexibele (bij)baan?

Krijg goed betaald, doe relevante werkervaring op en werk wanneer jij dat wilt! Interesse? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of wij een leuke (bij)baan voor jou kunnen vinden.