Bso vacature

Zoek jij naar een bso vacature? Dan ben je aan het juiste adres, want bij Talentvoorzorg regelen wij dat jij aan de slag kan als medewerker op een bso! Wij zoeken enthousiaste studenten of starters op de arbeidsmarkt die graag willen ontdekken hoe het is om in de kinderopvang te werken. Ben jij klaar met je mbo-opleiding* of zit jij in het derde jaar van je hbo-studie*? Lees snel verder en misschien word jij wel onze nieuwste aanwinst!

*Mbo-opleidingen in de studierichting Zorg & Welzijn. Hbo-opleidingen in de studierichtingen Onderwijs & Opvoeding en Gedrag & Maatschappij.

Bso-vacature

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde zorgtalenten

Overal razendsnel een zorgtalent

Naschoolse opvang

Wat houdt de bso vacature in?

Vul jij een vacature voor bso medewerker in? Dan ga je als pedagogische medewerker aan de slag op een buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Zij kunnen daar buiten schooltijden tenminste vanaf 07.30 uur en tot 18.30 uur terecht. Je zorgt voor een fijne omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Zijn vroege of late werktijden wel wat voor jou? Lees dan snel verder. Wie weet vul jij wel een vacature op een bso in!

Hebben jullie ook een vacature voor een sport bso?

Onze openstaande vacatures veranderen continu. Vanwege het grote personeelstekort hebben we soms op korte termijn iemand nodig voor een bso vacature. Dat kan ook voor een sport bso zijn. Heb jij vooral interesse in een sport bso? Geef dit aan bij het invullen van het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met je op als er een vacature voor een sport bso openstaat!

medewerker bso
Vacature bso

Wat biedt Talentvoordocent jou?

Word jij een van onze zorgtoppers? Dan ga je aan de slag op een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO), voor een mooi uurtarief mét reiskostenvergoeding en wekelijkse uitbetaling. Daarnaast is een (bij)baan bij Talentvoorzorg ook ontzettend flexibel: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer jij wilt werken! Ook doe je relevante werkervaring op. Voordat je in het diepe wordt gegooid, krijg je een inhouse­­-training tijdens een zorgvuldig onboardingstraject. Ergens vragen over vooraf of als je al aan het werk bent? Onze regiomanagers staan altijd voor je klaar!

Ik ben enthousiast, hoe meld ik mij aan?

Vanwege het personeelstekort zijn wij altijd wel op zoek naar nieuwe zorgtalenten. Je kunt bij ons solliciteren op een divers aanbod van vacatures: fulltime of parttime, KDV of BSO en op locaties door heel Nederland. Stuur jij ons een volledig ingevuld inschrijfformulier? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je nog sneller een leuke job vinden? Dan kun je ons ook bellen, appen of mailen!

Vacature bso: het alfabet leren aan kinderen

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit gewaarborgd wordt.

Altijd een zorgtalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Is dit echt iets voor jou? Wacht niet langer!

Voor buitenschoolse opvangen en kinderdagverblijven door heel Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgtalenten. Interesse? App, mail of bel ons!

Neem contact op, je zit nergens aan vast!

Wij kijken direct of er een interessante vacature openstaat.